Image Alt

PODROČJA DELA

Idejna zasnova projekta ponuja prvi vpogled v urbanizem, arhitekturo ali arhitekturno rešitev prostorske zasnova, notranje opreme.

Priprava dokumentacije za vse upravne postopke od idejne zasnove objekta, pridobitev gradbenega dovoljenja do projekta za izvedbo.

Zasebna ali javna arhitektura, zasnovala sem že šole, pokopališča, muzeje in premnogo stanovanjskih hiš za vse želje naročnikov.

Kljub temu, da je glavni poudarek na arhitekturi in opremi, še vedno tudi oblikujem revije, knjige, vizitke, letake, predstavitveni material in delam predstavitve.

Ljudje ne živimo na fasadah svojih hiš, ampak v njihovi notranjosti, zato je mnogokrat dobra notranja oprema najbolj pomembna življenjska rešitev.

Izdelujem vizualizacije arhitekture, notranjih prostorov ter notranje in zunanje opreme. Lahko oblikujem na novo ali vizualiziram že obstoječe.

PO SRCU SEM ARHITEKTKA

Fakulteto sem zaključila na temo lesene, ekološke, fleksibilne in rastoče arhitekture pod mentorstvom izr.prof.dr.Jake Bonča, univ.dip.inž.arh. 

Verjamem, da so vsem všeč inovativne rešitve, ki so morda malce nenavadne, neobičajne. Saj vendar celoten človeški napredek temelji na tem, da so stvari narejene izven okvirjev in poznanih pravil. Saj tako tudi pride do napredka.

 potrebujete arhitetka?

ZNANJE POMAGA K boljšim RAZULTATOM

V kombinacije z osebnim občutkom in sposobnosti se lahko uspešno izvede katerokoli ustvarjalno delo.

Izkušnje pridobljene tekom let v različnih podjetjih, tako v arhitekturi lesenih konstrukcij in gradnje (CBD – Contemporary Building Design) in notranji opremi, zasnovi pohištva (mizarstvo Venge) , pridejo zagotovo prav tudi v sedanjosti in so podlaga za uspošno prihodnosti.

arhitektura

– Javni objekti

– Stanovanjski objekti

– Več družinske hiše

Enodružinske hiše

– Rastoča arhitektura  

– Fleksibilna arhitektura

oblikovanje

– Prostorske rešitve

– Notranja oprema 

– Oblikovanje osvetlitve

– Več funkcionalni prostor

– Fleksibilni prostor

– Promocijsko oblikovanje

Vsake oči imajo svojega malarja

mnenja strank

Še nekaj slikic. Venge jih ima sicer cel kup. Fotografirali so vsaj pol ure. Res je simpatična, topla, funkcionalna, super je.

By Tjaša

Kako lepe slike 😍. Hvala za tvoj still in res lepo ustvarjen dom.

By Nena

Ta teden so nam dokončali otroško sobo, ki ste jo načrtovali. Sinu je zelo všeč. Bom poslala nekaj slik. Venge je celo prosil, da bi jo slikali za katalog. Res je simpatična. Hvala!

By Tjaša

Zahvaljujeva se za sodelovanje in vse podane ideje.

By Anita in Andrej
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor